Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

10 Δεκ 2015

Eπίθεση στα γραφεία του ΚΙΕΦ / DEB

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 09.12.2015 19:49
Τα καινούργια κεντρικά γραφεία του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ – DEB) στην Κομοτηνή δέχτηκαν επίθεση από άγνωστα άτομα την νύχτα της 8ης Δεκεμβρίου.
Κατά την επίθεση τα κεντρικά γραφεία υπέστησαν υλικές ζημιές, ενώ στους τοίχους γράφτηκε το σύνθημα «Οι Φρουροί της Θράκης». Ενώ κλάπηκε από τo μέρος που αφιερώθηκε για τον Σαδίκ Αχμέτ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αείμνηστος ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του κόμματος μας όταν έχασε την ζωή του στο ύποπτο εκείνο ατύχημα. Θέλουμε να εκφράσουμε πως θεωρούμε άκρως λυπηρό για την χώρα μας να υπάρχουν άνθρωποι που αποσκοπούν να επωφελούνται διαμέσου της κλοπής του αυτοκινήτου στο οποίο έχασε την ζωή του ο Σαδίκ Αχμέτ.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την επίθεση που είχε ως στόχο το ΚΙΕΦ-DEB και τον Σαδίκ Αχμέτ. Αυτή η άσχημη και ύπουλη επίθεση μας θύμισε για άλλη μια φορά τη σημασία και την αξία του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ – DEB) και του Σαδίκ Αχμέτ.

Ως ΚΙΕΦ δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να αφήσουμε έτσι αυτή την άσχημη επίθεση και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δημοκρατική και νόμιμη πράξη για την διαφώτιση του περιστατικού αυτού και δηλώνουμε ότι θα καταβάλουμε προσπάθειες για την προσαγωγή των δραστών στην δικαιοσύνη.

Μετά το συμβάν η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο νέο κτίριο του κόμματος. Επιθυμούμε να τονίσουμε την προσδοκία μας ότι μετά τις έρευνες το συντομότερο δυνατό, οι δράστες αυτής της επίθεσης να συλληφθούν και να προσαχθούν στην δικαιοσύνη. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Σχολιο:  Το ΥπΕξ έβγαλε άρον άρον μια απαράδεκτη ανακοίνωση για την φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΚΙΕΦ Κομοτηνής χαρακτηρίζοντας την "προβοκατόρικη". Τα πολιτικά κόμματα (εκτός της Νομαρχιακής Ξάνθης(?) του ΣΥΡΙΖΑ), μέχρι στιγμής, έβγαλαν απλά το ... σκασμό! Μόνο η ΕΕΣ/EFA, προς τιμήν της, έβγαλε αμέσως μια πολύ καλή καταδικαστική ανακοίνωση, όπως θα έπρεπε να είχαν κάνει όλα τα ελληνικά κόμματα.
Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα και δεν φταίνε γι' αυτό μόνο οι κυβερνήσεις.


Αλήθεια, από πότε το ΥπΕξ είναι υπεύθυνο για θέματα Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης που αφορούν σε Έλληνες πολίτες;


Δεν υπάρχουν σχόλια: